Prvi razred

PRVACI U „MALOM DNEVNIKU“

Učenici 1/4  govorili su za „Mali dnevnik“ o velikom odmoru i sportu, a nastavnica fizičkog vaspitanja Kristina Pavlović Rajković o vežbama za jačanje kičme.

 

PRIREDBA ZA BAKE I DEKE

Prisustvo baka i deka u životu dece je neprocenjivo.

Danas su učenici  1/4  to i dokazali.  Nadamo se da su naše pesme donele  radost , ponos i sreću u toplim srcima naših najmilijih. Poželeli smo  da ih služi zdravlje i da ne propuste našu sledeću priredbu.


OGLEDNI ČAS U 1/3

U našoj  školi negujemo međurazredna druženja i saradnju. Najlepši primer praktične nastave pokazan je u odeljenju I3 na času muzičke kulture kada su drugovi starijih razreda, inače učenici muzičkih škola,  došli da pokažu svoje instrumente i pomognu prvacima da nauče nešto novo na očigledan način. Na kraju časa svi smo uživali u malom koncertu ozbiljne muzike. Čas su ulepšali učenici V3  Mia i Petar (gitare), Ana i Iva (violina i harmonika), Vuk (klavijatura),  VI2   Anđela (oboa) i VII 2 Andrea (flauta).


ČAJANKA ZA BAKE I DEKE

U odeljenju 1/2, napravljeno je druženje sa bakama i dekama. Pesmom, igrom , recitalom pokazali smo koliko smo ponosni i koliko nam znače bake i deke u našem odrastanju!


 

Prilikom obeležavanja Dečje nedelje, drugari I/2 razmenjivali su knjige sa željom da budu uspešni đaci i dobri drugari.